Chef Cătălin Scărlătescu, reţeta celui mai pufos cozonac de Paşte. Trucuri cu care nu dai greş

Chef Cătălin Scărlătescu este cunoscut deja pentru preparatele sale tradiţionale de Paşte cu gust ”ca la mama acasă”, dacă mama este, desigur, expertă în bucătărie. Dacă nu, putem urma trucurile bucătarilor deja consacraţi. Cum spune chef Scărlătescu că este cel mai bine să facem cozonacul de Paşte? Iată reţeta pe care el o recomandă cu drag. De ce ingrediente ai nevoie pentru cozonacul lui chef Cătălin Scărlătescu 250 g zahăr 1 kg făină 450 g lapte 60 g drojdie 5 ouă 300 g unt belgian 500 g nucă 150 g ciocolată belgiană 200 g rahat 30 g coajă de lămâie 30 g portocală confiată Cum se prepară cozonacul lui Chef Scărlătescu? Iată detaliile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *