De ce să bei apă cu miere

Se tot vorbește despre beneficiile pe care le are apa călduță cu lămâie, însă puțini dintre noi știu că mierea în combinație cu apă are efecte miraculoase asupra corpului. Iată despre ce este vorba.

Te ajută să slăbești

Nutriționiștii susțin că persoanele care beau apă cu miere își mențin sub control poftele alimentare, ceea ce implică automat un consum mai mic de calorii. De asemenea, apa cu miere ajută la refacerea țesuturilor corpului și stimulează arderea depozitelor de grăsime.

Ușurează simptomele artritei

Un studiu recent realizat de cercetătorii din Copenhaga arată că pacienții care au consumat în mod constant apă cu miere, nu au mai acuzat dureri articulare atât de puternice, spre deosebire de perioadele în care urmau doar tratamentele clasice pentru combaterea artritei.

Combate oboseala cronică

Dacă bei în mod constant un pahar cu apă în care ai adăugat 1/2 linguriță de miere, te poți reface după o perioadă solicitantă atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. După numai o săptămână, vei observa că ești mult mai energic și mai flexibil.

Poți bea această băutură delicioasă și în timpul antrenamentelor, pentru că astfel îți va fi mai ușor să faci față efortului fizic pe care îl depui și să obții rezultatele mult dorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *