Rugaciune de duminica face minuni. Te scapa de necazuri si boli.

Duminica este cea mai importanta zi din saptamana, iar rugaciunea spusa in aceasta zi te ajuta si te insoteste in toate zilele care urmeaza.

Rugaciunea de duminica:

“De vreme ce ziua Duminicii imi aduce aminte de Atotputernicia Ta, Stapane, cu care ai zidit lumea si ai rascumparat pe om, pentru aceasta iubitorule de oameni, Doamne, ma inchin Tie si-Ti multumesc foarte pentru darurile cele mari, ce ai facut la toate zidirile Tale.

Cu adevarat se bucura si se veseleste inima mea cand stau si cuget ca numai Tu singur esti Dumnezeu, Sfant, Intelept, Milostiv, Purtator de grija, Bun, Puternic, Necuprins, si in scurte cuvinte, vreo bunatate si vreo marire nu-Ti lipseste. Ma bucur ca Tu esti un Dumnezeu in trei Fete: Tatal, Fiul si Duhul Sfant.

Sa se tulbure, Domnul meu, toti cei ce se inchina altor dumnezei: ca nu este alt Dumnezeu afara de Tine. Pentru aceasta fa sa sporeasca crestinii la orice marire si bunatate, de vreme ce ei numai pe Tine Te cunosc Dumnezeu adevarat si Te marturisesc si Ti se inchina si-Ti slujesc pururea cu toata inima si cu toata puterea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *