Nicole Cherry este însărcinată. Vedeta a postat prima fotografie cu burtica: „De câteva luni trăiesc mai intens”

Nicole Cherry este însărcinată cu iubitul eI Florin. Cântăreața a dat vestea într-un mod inedit, printr-o fotografie alături de partenerul ei, în care i se poate vedea burtica de gravidă.

Nicole Cherry este însărcinată. Vedeta a dat vestea și a postat prima fotografie cu burtica

Într-o rochie roșie, care i se mulează pe burtică, Nicole Cherry a postat alături de fotografie un mesaj emoționant, în care își anunța fanii că urmează să devină mămică.

De remarcat este faptul că vedeta are câteva luni bune de sarcină, lucru pe care l-a și dezvăluit în mesajul ei. În vârsă de 22 de ani, celebra artistă a ținut să împărtășească bucuria cu fanii ei.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele.

De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.

Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.

Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și Florin, iubitul ei

Iată că zvonurile s-au adeverit și cântăreața așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume primul copilaș alături de Florin, iubitul ei în vârstă de 30 de ani.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry, acum ceva timp.

Tatăl lui Nicole Cherry a păstrat secretul că va deveni bunic

Recent, tatăl lui Nicole Cherry a declarat în exclusivitate pentru playtech.ro că își dorește să devină bunic, însă a decis să respecte dorința fiicei sale de a fi ea cea care le dă vestea fanilor.

“Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”.
Nicole Cherry a trecut printr-o relație eșuată, după ce iubitul a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei. La scurt timp după aceea, vedeta l-a întâlnit pe Florin, cu care trăiește o poveste de dragoste frumoasă, iar acum urmează să devină părinți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *